FRONTZ

Een body van IKEA aangekleed door FRONTZ

Over Ons

Welkom bij FRONTZ. Sinds eind 2015 zorgen we dat een betaalbare en stijlvolle keuken of -kast bereikbaar wordt in Nederland en daarbuiten. Een body van IKEA aangekleed door FRONTZ.

Visie

FRONTZ wil niet alleen designkeukens en -kasten voor een gunstige prijs maken, maar ook een persoonlijke stijl (online) bereikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen in Nederland en daarbuiten.

Missie

Met FRONTZ creëer je jouw eigen designkeuken en -kasten. Jij kiest het materiaal, de kleur en de stijl met FRONTZ, IKEA levert de binnenkant. Je eigen stijl, goede kwaliteit én duidelijkheid in prijs.

Wat maakt FRONTZ?

FRONTZ maakt kastdeuren, ladefronten, zijpanelen, grepen, bovenbladen en plinten voor de METOD-keukens, PAX kasten en BESTA kasten van IKEA. De fronten, kastdeuren, bovenbladen, zijkanten en plinten spuiten we met kwalitatief hoogwaardige verf of we werken met door-en-door gekleurd mdf, triple massief hout én hoogwaardig houtfineer. De kleuren en houtsoorten zijn zorgvuldig voor jou geselecteerd. We kunnen snel leveren – binnen 4-6 weken - en alles wat we leveren is perfect en duurzaam afgewerkt.

Hoewel we uitgaan van de standaard maten van IKEA, kan het natuurlijk zijn dat de maat die jij nodig hebt er net niet bij zit. Maar die kunnen we natuurlijk wel voor je maken! Dus maakt een maatwerk kastje net jouw opstelling compleet kan FRONTZ dat samen met haar partner ROMS voor je realiseren.

We installeren niet, maar we kunnen je wel in contact brengen met erkende installateurs die gewend zijn om zowel IKEA als FRONTZ te installeren. En die informatie delen we graag met je.

Waarom FRONTZ?

Wij geloven dat het duidelijk én fair moet zijn wat je betaalt voor een keuken of een kast. Dat een keuken of een kast moet passen bij wie je bent, hoe je leeft. En dat je daarom zelf materiaal, kleur én stijl moet kunnen kiezen. Dat kan. Bij FRONTZ. Een body van IKEA, de aankleding door FRONTZ. Zo creëer je heel makkelijk jouw eigen designkeuken of -kast. Uitstekende kwaliteit voor een normale prijs. Volledig naar jouw smaak. Een keuken in Scandinavisch design met een houten blad? Of liever een natuurstenen blad en een luxe Italiaanse uitstraling? Of lekker eigenwijs de plinten en deuren in andere kleuren? Wil jij een tv-meubel in een rustige tint? Jouw smaak, jouw budget. Jij bepaalt.

Levering

Alles wat je bij FRONTZ bestelt wordt met de grootste zorg ingepakt en zorgvuldig bij je bezorgd óf naar je verzonden. Voor bezorgen rekenen wij bezorgkosten. Die worden aan je doorberekend op basis van afstand en gewicht. Wil je de fronten zelf ophalen in onze werkplaats in Haarlem kan dat natuurlijk ook.

Contact

FRONTZ Proeflab

Waarderveldweg 97

2031 BK Haarlem

btw: 855658708B01

kvk: 64419460

bank: NL69ABNA0512950644