Welkom bij Frontz
Sinds eind 2015 zorgen we dat een betaalbare en stijlvolle keuken of -kast bereikbaar wordt in Nederland en daarbuiten. Een body van IKEA aangekleed door FRONTZ.

Welkom bij Frontz

Sinds eind 2015 zorgen we dat een betaalbare en stijlvolle keuken of -kast bereikbaar wordt in Nederland en daarbuiten. Een body van IKEA aangekleed door FRONTZ.
Een keuken of kast moet passen bij wie je bent, hoe je leeft. En dat je daarom zelf materiaal, kleur en stijl moet kunnen kiezen. Bovendien moet het duidelijk én fair zijn wat je betaalt voor een keuken of een kast. Dat kan. Bij FRONTZ. Een body van IKEA aangekleed door FRONTZ.

Wat maakt Frontz

FRONTZ maakt kastdeuren, ladefronten, zijpanelen, grepen, bovenbladen en plinten voor de METOD-keukens, PAX kasten en BESTA kasten van IKEA. De fronten, kastdeuren, bovenbladen, zijkanten en plinten spuiten we met kwalitatief hoogwaardige verf of we werken met door-en-door gekleurd mdf, triple massief hout én hoogwaardig houtfineer. De kleuren en houtsoorten zijn zorgvuldig voor jou geselecteerd. We kunnen snel leveren – binnen 6-8 weken - en alles wat we leveren is perfect en duurzaam afgewerkt.

Hoewel we uitgaan van de standaard maten van IKEA, kan het natuurlijk zijn dat de maat die jij nodig hebt er net niet bij zit. Maar die kunnen we natuurlijk wel voor je maken! Dus maakt een maatwerk kastje net jouw opstelling compleet kan FRONTZ dat samen met haar partner ROMS voor je realiseren. We installeren niet, maar we kunnen je wel in contact brengen met erkende installateurs die gewend zijn om zowel IKEA als FRONTZ te installeren. En die informatie delen we graag met je.

Waarom Frontz

Wij geloven dat het duidelijk én fair moet zijn wat je betaalt voor een keuken of een kast. Dat een keuken of een kast moet passen bij wie je bent, hoe je leeft. En dat je daarom zelf materiaal, kleur én stijl moet kunnen kiezen. Dat kan. Bij FRONTZ. Een body van IKEA, de aankleding door FRONTZ. Zo creëer je heel makkelijk jouw eigen designkeuken of -kast. Uitstekende kwaliteit voor een normale prijs. Volledig naar jouw smaak. Een keuken in Scandinavisch design met een marmer blad? Of liever een natuurstenen blad en een luxe Italiaanse uitstraling? Of lekker eigenwijs de plinten en deuren in andere kleuren? Wil jij een tv-meubel in een rustige tint? Jouw smaak, jouw budget. Jij bepaalt.


Alles wat je bij FRONTZ bestelt wordt met de grootste zorg ingepakt en zorgvuldig bij je bezorgd óf naar je verzonden. Voor bezorgen rekenen wij bezorgkosten. Die worden aan je doorberekend op basis van afstand en gewicht. Wil je de fronten zelf ophalen in onze werkplaats in Haarlem kan dat natuurlijk ook.