Vacatures bij FRONTZ

Vormgevende interieurbouwer (M/V)
FRONTZ bv – Haarlem

Je eigen werkplaats vormgeven? Zelf de werkroute bepalen in overleg met je eerste klant? En ook nog ruimte om eigen projecten op te pakken? FRONTZ groeit en daar zijn we trots op! En dat betekent ook dat we toe zijn aan een meubelmaker/interieurbouwer die deze jonge organisatie wil helpen met groeien en professionaliseren. Ben je iemand die van nature een kopje halfvol ziet, die met de liedjes op de radio meefluit, een allrounder is en word je enthousiast van machines, keukens en kasten? Dan pas je bij ons!

Ben jij:

 •  Bekend met het verwerken van plaatmateriaal?
 • Ervaren in het werken met plaatbewerkingsmachines?
 • Onverschrokken met een schuurmachine en beitel?
 • Een verantwoordelijke chauffeur?
 • Bereid om soms over de vloer te komen bij onze klanten?
 • Een prettige collega?

Heb je:

 • Ervaring als interieurbouwer en/of meubelmaker?
 • Eerder met een CNC machine en een kantaanlijmmachine gewerkt?
 • Planningen voor verschillende projecten opgezet?
 • Zin om zowel in een team als individueel te werken?
 • Op- en uitbouwende capaciteiten?
 • Je rijbewijs B?

Laat dan wat van je horen! Stuur je CV naar irene@frontz.nl of bel als je vragen hebt naar 023-2022100

Wie is FRONTZ / De Haarlemse Zagerij?
Wij kleden IKEA keukens en -kasten aan met mooie fronten, materialen & handgrepen in de meest uitgebreide zin. We zitten in Haarlem en bieden je een prettige werkomgeving waar nog veel in opbouw is wat ook maakt dat er nog veel mogelijk is.
Wil je de kans om mee te groeien met een nieuw speler op de markt met de gelegenheid om ook jouw stempel op het geheel te drukken? Een werkplaats waar genoeg ruimte is én waar een warme kop koffie of thee klaar staat voor je?
Kijk vooral ook op onze website: www.frontz.nl of op Instagram of Facebook: @myfrontz als je meer wil zien en weten.

 

 

Ervaren chauffeur & Kwaliteitsmanager
FRONTZ bv – Haarlem

Wij zijn op zoek naar een parttime (16-24 uur) kwaliteitsmanager met een scherp oog voor meubeldetails en een duidelijk gevoel voor richting.

Functieomschrijving
Voordat onze klanten hun mooie keuken- of kastfronten ontvangen, gaat eerst alles langs jou. Jij hebt het scherpe oog dat alle fronten, panelen, plinten en grepen bewerkt en controleert. Met zorg loop je fronten per klant na en verpak je die op volgorde om ze vervolgens persoonlijk bij onze klanten af te leveren.

Wij zijn FRONTZ en we draaien onze hand er niet voor om keukens en kasten slim uit te werken én mooi aan te kleden. FRONTZ kleedt de corpussen van IKEA met kwalitatief mooie fronten, poten, handgrepen en bladen aan en zo creëren we de persoonlijke stijl van onze klanten. Je hebt affiniteit met plaatwerk, panelen en verschillende hout-/mdfsoorten, Je bent enthousiast, en je denkt goed mee in de oplossingen voor onze klanten.

We zoeken een collega die
• Collegiaal is
• Kwaliteit en tempo goed kan combineren
• Nauwkeurig is
• Goed met klanten om kan gaan
• Rijbewijs B heeft
• In de omgeving van Haarlem woonachtig is

Wat krijg je daarvoor terug
• Een marktconform salaris of uurloon
• Een fijne, ruime werkplaats
• Een gedreven groep mensen die FRONTZ verder willen ontwikkelen
• Leuke FRONTZ- en maatwerkprojecten
• Mogelijkheid om met FRONTZ mee te groeien
• Een goede kop koffie

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!